Bilecik
Zaman daralmaya başladı,son 18 gün.(a grubları için)şu yerler bı açıklansa çok guzel olacak.cuma gunu inşallh herşey heryer belli olacak...HERŞEY VATAN İÇİN
89/4 TErtiplerin nasilsinizzz....ben nevşehirden halil..20lkasımda yani bu cuma nereye gideceğimiz belli oalcak gelcek habere göre aynı yere gitcemiz arkadaslarla irtibata geçmek istriyorum..derinkuyudan tek ben gitcem galiba anlıycanızson imparator-tek tabaca![]()
Bilecik
Zaman daralmaya başladı,son 18 gün.(a grubları için)şu yerler bı açıklansa çok guzel olacak.cuma gunu inşallh herşey heryer belli olacak...HERŞEY VATAN İÇİN
Arkadaşlar Pazartesi Dediler Açıklanacak Şimdide Sallıyorlar delirecem Öğrenen Varmı yerini aranızda?
Tek kişilik dünyamda ölçülü adımlarla yürüyorum.. Boşverdim ve ben artık kendi MaSaLIMA dönüyorum...
cuma günü belli olcakmış ayın 20 sinde yani
helen
hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış
Cuma günü geldiğinde de tekrar sallamazlar umarım :S
Hayır 20 Kasım'da Belli Olucak.Herkez İçin Hayırlısı Olsun.
SLM arkadaşlar bende 89/4 gidiyorum bütün tertiplerime selamlar samsun çarşamba giden varmı arkadaşlar....!!!!
Mantığın Bittiği Yerde Askerlik Başlarmış...
ilk kasımın ilk haftası dediler,sonra 5i sonra 10u sonra 15i sonra 20si
aradım şubemi abi açıklandımı
ıh ıh açıklanmadı
peki abi gideceğimin arefesi arasam kesin bellli olur mu?
evet tabi cok daha öncesinden hatta..
olsun ben işimi sağlama alayım siz o zaman acıklarsınız kessin
ama acelesi açıklanır oda elbet...
şu çömez torun mevzusu güzel bence
öncee cefa sonra sefa arkadaşlar
Allah herkese laik olduğu yerler nasip eder inş.
asker yakınlarınada hemen kavuşmayı nasip eder inş.
aminnnnn çok tşk ederizzz...
helen
hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış
merhaba arkadaşlar ben de 89-4 gidiyorum afyondan olan var mı aranızda. ayrıca gideceğim yeri ben geçen hafta başka bir ilin ask. şb. sinden öğrendim. doğru olup olmadığını öğrenmek içinde kendi şubeme dün gittim aralık 1 de sevke tabisin ayın biride gel evraklarını al dedi. sonra biraz laf kalabalığından sonra zarf attım yerimi söyledi geçen hafta söylenenle aynıydı . çıkışta nöbetçi asker yerlerini öğrenmek için gelenleri daha yerler belli olmadı diye içeri bile almadan geri yolladı. başka bir arkadaşa da 20sinde gel demişler.
59. topçu er eğitim tugay komutanlığı 106mm havan çavuş erzincan çıktı. hayırlısıya gider geliriz inşallah gerçi benim için bu yaştan sonra(32)ve de evliyken zor olacak ama yapacak bişey yok vatan borcu bu sayılı gün çabuk geçer. herkese hayırlı teskereler