+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 22 Toplam 34 Sayfadan BirinciBirinci ... 12 20 21 22 23 24 32 ... SonuncuSonuncu
Toplam 333 adet sonuctan sayfa basi 211 ile 220 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 89/4 Tertipler.

Usta Asker Cesur is on a distinguished road

Hey masallah ne kadar izmir'e düsen var ya.

89/4 Gidecek olan arkadaslara hayirli tesekereler dilerim, En kisa zamanda sevdiklerinize kavusursunuz insallah.

Allah yolunuzu Acik etsin..

Tezkereci Asker OPRA is on a distinguished road OPRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

benim aşkımda gece gitti Allah tüm askerleri korusun hepsi ana yavrusu su gibi gidin su gibi gelin...

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Benim aşkımda dun gece gitti bugun teslim oldu Allah butun askerlerimizi korusun

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Tezkereci Asker helen_1208 will become famous soon enough helen_1208 will become famous soon enough

amiiiinnnnn
    helen

hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış

Acemi Asker Vatan53 is on a distinguished road

Alıntı akmanakman55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm tertiplerim kütahya hava er eğitim tugayı 13 ocak teslim varsa kütahyaya düşen yazsın arkadaşlar
    Bende Kütayha Hava Er Eğitim Tugayına Düştüm ocak 13 demi teslim tarihimiz bilgin varmı?

Emekli Yönetici CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Vatan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Kütayha Hava Er Eğitim Tugayına Düştüm ocak 13 demi teslim tarihimiz bilgin varmı?
    9/4 b tertipmisin ?
    .

Acemi Asker sertac22 is on a distinguished road

askerlik durum belgesinde 86.madde tebligatsoız yasıor arkadaslar
    sevk tarihinden hemen sonra mı giderim askere

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bizde 89/4 tertibiz.. aşkım bir haftalık asker oldu nasıl geçiçek zaman.. gel teskere gel teskere bitsin bu hasret =)
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Acemi Asker bonkah is on a distinguished road

88/4 Torunlarım gelin biletimi getirinde gideyim artık yaa

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aşkımı özledim aşkımı özledim aşkımı özledim =(
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS