benim aşkımda gece gitti Allah tüm askerleri korusun hepsi ana yavrusu su gibi gidin su gibi gelin...
Hey masallah ne kadar izmir'e düsen var ya.
89/4 Gidecek olan arkadaslara hayirli tesekereler dilerim, En kisa zamanda sevdiklerinize kavusursunuz insallah.
Allah yolunuzu Acik etsin..
benim aşkımda gece gitti Allah tüm askerleri korusun hepsi ana yavrusu su gibi gidin su gibi gelin...
Benim aşkımda dun gece gitti bugun teslim oldu Allah butun askerlerimizi korusun
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
amiiiinnnnn![]()
helen
hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış
askerlik durum belgesinde 86.madde tebligatsoız yasıor arkadaslar
sevk tarihinden hemen sonra mı giderim askere
bizde 89/4 tertibiz.. aşkım bir haftalık asker oldu nasıl geçiçek zaman.. gel teskere gel teskere bitsin bu hasret =)
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
88/4 Torunlarım gelin biletimi getirinde gideyim artık yaa![]()
aşkımı özledim aşkımı özledim aşkımı özledim =(![]()
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS