+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 23 Toplam 34 Sayfadan BirinciBirinci ... 13 21 22 23 24 25 33 ... SonuncuSonuncu
Toplam 333 adet sonuctan sayfa basi 221 ile 230 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 89/4 Tertipler.

Tezkereci Asker bahriyelim is on a distinguished road bahriyelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bende bitanemi çok özledim yaa şafakk 437

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hoşgeldin aramıza canım.. bende 89/4 canım aynı tertibiz.. Allah sevdiklerimize kavuştursun inşallahhh..
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Tezkereci Asker bahriyelim is on a distinguished road bahriyelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İnŞallah amİnn canim ya geÇmİyoo kİ hİÇÇ nasil bİtecekk

Kıdemli Asker Hasretim is on a distinguished road Hasretim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Merhaba arkadaşlar benimde bitanem ankara etimesgutta asker 1.alay 2.tabur 1.bölük te nasıl olduğu hakkında bi bilginiz varmı?

Kıdemli Asker Hasretim is on a distinguished road Hasretim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hoşbulduk bende çankayayı bilmiyorum daha doğrusu ankarayı bilmiyorum ama yinede tşk ederim bunada şükür dedirttin bana

Usta Asker ASKERİN YARİ66 is on a distinguished road

hoşgeldin cnm aramıza... benmde aşkım 89/4 gtti aydın da.. allah hepimize dayanma gücü wersinn
    Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorum.Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum....

hoşbulduk. Aminnn ama dayanılacak gibi değilki. usta birlikleri daha belli olmamış demi sizinde? [B][/B]

Usta Asker ASKERİN YARİ66 is on a distinguished road

yok olmadı henüz
    Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorum.Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum....

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bizimde belli deil henüz usta birliğimiz.. heycanla bekliyoruz..
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Herkes için en hayırlı yerler çıkar inşallahhhhhhhhhh

+ Konuya Cevap Yaz