hoşgeldin aramıza canım.. bende 89/4 canım aynı tertibiz.. Allah sevdiklerimize kavuştursun inşallahhh..
hoşgeldin aramıza canım.. bende 89/4 canım aynı tertibiz.. Allah sevdiklerimize kavuştursun inşallahhh..
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
İnŞallah amİnn canim ya geÇmİyoo kİ hİÇÇ nasil bİtecekk![]()
Merhaba arkadaşlar benimde bitanem ankara etimesgutta asker 1.alay 2.tabur 1.bölük te nasıl olduğu hakkında bi bilginiz varmı?
Hoşbulduk bende çankayayı bilmiyorum daha doğrusu ankarayı bilmiyorumama yinede tşk ederim bunada şükür dedirttin bana
hoşgeldin cnm aramıza... benmde aşkım 89/4 gtti aydın da.. allah hepimize dayanma gücü wersinn
Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorum.Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum....
hoşbulduk. Aminnn ama dayanılacak gibi değilki. usta birlikleri daha belli olmamış demi sizinde? [B][/B]
yok olmadı henüz
Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorum.Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum....
bizimde belli deil henüz usta birliğimiz.. heycanla bekliyoruz..
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
Herkes için en hayırlı yerler çıkar inşallahhhhhhhhhh