+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 25 Toplam 34 Sayfadan BirinciBirinci ... 15 23 24 25 26 27 ... SonuncuSonuncu
Toplam 333 adet sonuctan sayfa basi 241 ile 250 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 89/4 Tertipler.

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonuna kadar katılyom assolistler en son çıkar heeeeettt beee

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

evet 89/dortler gıtssın artıkta askım rahat etsın nobetlerden dussun kogus nobetı yapsın

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

biz 89/4 ler olarak neredeyse şafağımızı yarılıcaz asıl 90/1 ler gitsinde bizde serçelikten çıkıp kartal olalım
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Acemi Asker nurum is on a distinguished road

Şafak 3 7 4 (((((

Acemi Asker hacer_58 is on a distinguished road

ya ardahanda acemi birliği var mı ? lütfen bilgi verin??

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hoşgeldin aramıza cnm.. ardahanda acemiliği olan biri yok sanırım ama bilgisi olan vardır inş.. 90/1 tertipmisin..
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Alıntı hacer_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ardahanda acemi birliği var mı ? lütfen bilgi verin??
    hg aramaıza benimde bildigim yok sanırım...

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

h.g. canım ardahanda kimse yoktu ama sen warsın artık...

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Acemi Asker emigrant is on a distinguished road

meraba arkadaslar benimde manisa batıkıslada nişanlım var komando secmeleri olmus ve 20 kişi içerisinde oda var 9 kişi alcaklarmıs o yapamaz cok dayanıksız nasıl seciyorlar anlamıyorum yaa

Alıntı emigrant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    meraba arkadaslar benimde manisa batıkıslada nişanlım var komando secmeleri olmus ve 20 kişi içerisinde oda var 9 kişi alcaklarmıs o yapamaz cok dayanıksız nasıl seciyorlar anlamıyorum yaa
    haticeme kalıyorum canım mutlaka ona uygun bir görev verilir canım gönlünü ferah tut.. Allah yardımcısı olsun tüm Askerlerimizin..

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

+ Konuya Cevap Yaz