sonucta hepımız asker beklıyoruz yanı hepsı nobet tutuyor aılelerınden uzak askerlık askerlıktır bencee Cuando Volveras dememelısın oyle
cunku hepsının canı yanıyor hepsı zorluk cekıyor hepsı aglıyor hepsı asker hepsı mehmetcıkk
kendi istemiştir onlar yapmamış bende manisa kırkağaçta yaptım komando olarak
oralardan gönüllü olarak alıyorlar oda olmuştur. yappamayacak biişi değil yapanlarda babasının oğlu 5 gün karın içinde 2 gün karakoldayız bizde bende yapamam diyordumda yapıyoruz işte gurur duy bence fos askerlik yapanlardan değil
sonucta hepımız asker beklıyoruz yanı hepsı nobet tutuyor aılelerınden uzak askerlık askerlıktır bencee Cuando Volveras dememelısın oyle
cunku hepsının canı yanıyor hepsı zorluk cekıyor hepsı aglıyor hepsı asker hepsı mehmetcıkk
ben sadece silah almamak için deliyim ayağına yatıp askerlik namına birşey yapmayanları kasdettim
tamam yanlıs anladım ozaman kusura bakma kardesım![]()
89/4ler sesime ses verin nerdesiniz tertiplerim![]()
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
ara devre oluyoruzzzz yuppiiiiii![]()
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
Cöm Cöm lerimiz Alaya Girecek Sizi Bİlmem AMa Ben Devreciligin Kralini gördün Bu yüzden ALt devreme Allah yardim etsin bende onlara cok cektirecem
yarın 90/2ler bot bağlıyor veeeeeeeeeeeee biz 89/4ler olarak ara devre olmuş oluyoruzztertiplerimm hepimizin gözüaydın şimdiden
![]()
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS