+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 26 Toplam 34 Sayfadan BirinciBirinci ... 16 24 25 26 27 28 ... SonuncuSonuncu
Toplam 333 adet sonuctan sayfa basi 251 ile 260 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 89/4 Tertipler.

Acemi Asker Cuando Volveras is on a distinguished road Cuando Volveras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı emigrant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    meraba arkadaslar benimde manisa batıkıslada nişanlım var komando secmeleri olmus ve 20 kişi içerisinde oda var 9 kişi alcaklarmıs o yapamaz cok dayanıksız nasıl seciyorlar anlamıyorum yaa

kendi istemiştir onlar yapmamış bende manisa kırkağaçta yaptım komando olarak
    oralardan gönüllü olarak alıyorlar oda olmuştur. yappamayacak biişi değil yapanlarda babasının oğlu 5 gün karın içinde 2 gün karakoldayız bizde bende yapamam diyordumda yapıyoruz işte gurur duy bence fos askerlik yapanlardan değil

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

sonucta hepımız asker beklıyoruz yanı hepsı nobet tutuyor aılelerınden uzak askerlık askerlıktır bencee Cuando Volveras dememelısın oyle
    cunku hepsının canı yanıyor hepsı zorluk cekıyor hepsı aglıyor hepsı asker hepsı mehmetcıkk

Acemi Asker Cuando Volveras is on a distinguished road Cuando Volveras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben sadece silah almamak için deliyim ayağına yatıp askerlik namına birşey yapmayanları kasdettim

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

tamam yanlıs anladım ozaman kusura bakma kardesım

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

89/4ler sesime ses verin nerdesiniz tertiplerim
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ara devre oluyoruzzzz yuppiiiiii
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alt devrelikten kurtulduk cok sükür

Acemi Asker Greenpeace is on a distinguished road

Cöm Cöm lerimiz Alaya Girecek Sizi Bİlmem AMa Ben Devreciligin Kralini gördün Bu yüzden ALt devreme Allah yardim etsin bende onlara cok cektirecem

yarın 90/2ler bot bağlıyor veeeeeeeeeeeee biz 89/4ler olarak ara devre olmuş oluyoruzz tertiplerimm hepimizin gözüaydın şimdiden

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Acemi Asker kayıp_kentli is on a distinguished road

Alıntı EsranınUmudu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın 90/2ler bot bağlıyor veeeeeeeeeeeee biz 89/4ler olarak ara devre olmuş oluyoruzz tertiplerimm hepimizin gözüaydın şimdiden

saol devrem saol ama daha şafak: 260 be devrem