arkadaşım gelip siteye hakaret ediosun sonra heves bırakmadın diosun nasıl oluyo bu
Baktimm dİkkatİmİ Çektİİ askerler fİlan toplanmiŞ dedİm ama sadece bİr kaÇ kİŞİden İbaretmİŞ mesela ben canlindirayim dedİm bugÜn ama saol heves birakmadin
arkadaşım gelip siteye hakaret ediosun sonra heves bırakmadın diosun nasıl oluyo bu
helen
hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış
Asker psİkolojİsİ İdare et![]()
edelim bakalım![]()
helen
Zaman geÇmİyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 2 ay bİŞey kaldii Şurdaaaa
nasıl geçmez ya biz son 3 ayı hiç anlamadık o kadr çabuk geçti ama gideli 20 gün oldu hiç geçmiyo zaman
helen
Walla bİlmİyorum yaa sankİ aylar yillar durdu zaman geÇmİyorrr...1 gİtseydİm Şuan 6 aylik askerdİmm adam benden 8 ay kÜÇÜk ama bana tam 9 ay takiyorr o 1 gİttİ ben 4 İnsanin zoruna gİdİyorr walla
bzmkide öle hep dua ediodu 1 gidim die ama 3 gtti hakikaten koyar adama yani ama bnce onn orda sana taktığı zamanı sende burda ona takıosun bişe fark etmiyo
helen
farketmez olurmu hemde nasıl ediyorr o adam askerliğini bitirip gelirken daha 9 ay askerlik yapıyosun
haklısın ama o orda askerlik yaparken sende burda sivilin tadını çıkarıosun sonuçta
helen