canım benim askerim dağıtıma gelmeden 3 gün önce filan söylemişlerdi yani bizede geç söylendi.. böyle bir uygulama olabilir bence yani ceza almışta olabilirler..
Bizim ustabirliğimiz hala belli olmadı ve 13.02.2010 da askerim dağıtım izinine gelecek ceza almışlar gelecekleri gün söyliceklermiş neresi olduğunu sizce gerçekten böylemi yaparlar yoksa göz korkutmak için olabilirmi?
Ahmet & Buket
canım benim askerim dağıtıma gelmeden 3 gün önce filan söylemişlerdi yani bizede geç söylendi.. böyle bir uygulama olabilir bence yani ceza almışta olabilirler..
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
canim bizim usta birligimizde daha belli degil. heyecanla aciklanmasini bekliyoruz.. askimda dedi dagitim izinine gelmeden bir kac gün önce söylerler diye. yani yalniz degilsin canim merakla bekleyen..
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
benim askerim dagıtıma gelmedn 1 hafta once ogrenmişti her yere göre degişiyor. gecte solene biliyo cezada almıs olabilirler
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
haticecim acele etmiyoruz ama surada kalmis dagitim izinine 4 gün, insan heyecanlanmaya basliyor. artik rüyalarda görmeye basladik nereye cikacagini usta birliginin, ben sirnak cikti gördüm rüyamda askimda hakkari cikti görmüs.. hayirlisi olur insallah..
Ve
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
tabikide heryer bizim vatanimiz ama artik aciklansinda bizde rahat etsek..
Ve
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
hayırlı hayırlı yerler çıkar inşallah askerinize kızlar..
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
sa ben yenı geldım sıte kops ındırecem usko
Sağolun kızlar içimi rahatlattınız benim askerim cezalıyız diyor ama burda tanıdıklarıma soruyorum Doğu tarafıdır o yüzden söylemiyorlardır diyolar.Doğuda olsa tabiiki bizim vatanımız bizim toprağımız ama açıkcası benim gözüm korkuyor belkide ilk defa asker yolu beklediğim içindir bilemiyorum ama daha önce hiç asker bekledim.Çok teşekkür ederim kızlar inş. bütün askerlerimize en hayırlı yerler çıkar.
Ahmet & Buket
daha halen aciklanmadi ama bugün artik büyük gün.. usta birligimiz aciklanmasi gerekiyor..
Ve
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~