+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Grup Numarası Nedir

Kral DarkLord isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. DarkLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Grup Numarası Nedir

a. Askerlik kararı alınan her yedek subay aday adayına, kararı alan askerlik şubesi tarafından, sağlık muayenesinin yapıldığı yıl ile ayın rakamından oluşan “Grup no” verilir.

b. Grup numarası, yedek subay aday adaylarının, Silâhlı Kuvvetlerimizin ihtiyacına göre hangi celp döneminde silâh altına alınacaklarının plânlanmasında kullanılır. Başka bir ifadeyle; yedek subay aday adayları, grup numaralarına göre sırayla silâh altına alınmaktadır. Grup numarası askerlik durum belgesinde yazılıdır.

c. Askerlik kararı alınan bir yedek subay aday adayının grup numarası şu esaslara göre verilir.

(1) Yurt içinde sağlık muayeneleri yapılan yükümlülerin, muayene oldukları yıl ile sağlık muayenelerinin yapıldığı ayın, rakam olarak yazılmasıyla oluşur.

(2) Askerliklerine karar aldırmak üzere, yurt dışından müracaat eden yükümlülerin grup numaraları ise;

(a) Askerliğe elverişli olanların son yoklama formunun tanzim tarihi,

(b) Son yoklama formunda tarih olmayanların, son yoklama evrakının askerlik şubesine gönderildiği yazı tarihi,

(c) Son yoklama formları, Millî Savunma Bakanlığı Sağlık Dairesi Başkanlığınca “Askerliğe elverişlidir” veya “Yurda dönüşte bir asker hastahanesinde muayenesi uygundur” vb. şekilde onaylananların rapor onay tarihine göre verilir.

(ç) Raporu, “Yurda dönüşte bir asker hastahanesinde muayenesi uygundur” şeklinde onaylananların daha sonra yurda dönüşlerinde mutlaka bir asker hastahanesinde sağlık muayeneleri yaptırılır.
    Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Alıntı vwxy247 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maybe God wants us to meet a few wrong people before meeting the right one, so that when we finally meet the person, we will know how to be grateful.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
    BU YAZILANI CEVİRİ PROGRAMINDAN CEVİRDİM VE BU YAZI CIKTI
    Belki Tanrı, doğru olanını karşılamaktan önce birkaç yanlış insanı karşılamamız için bizi ister, bundan dolayı bizim sonunda, kişiyi karşıladığımız zaman o, biz, minnettar olmanın nasıl olduğunu bileceğiz. Http: Www. Nikeshoxnz. Comnike shox r4nike shox nike shox shoesNike havası, maxdır

BU YAZININ BU KONUYLA NE ALAKASI VAR...

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool

Alıntı NeFesim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BU YAZILANI CEVİRİ PROGRAMINDAN CEVİRDİM VE BU YAZI CIKTI
    Belki Tanrı, doğru olanını karşılamaktan önce birkaç yanlış insanı karşılamamız için bizi ister, bundan dolayı bizim sonunda, kişiyi karşıladığımız zaman o, biz, minnettar olmanın nasıl olduğunu bileceğiz. Http: Www. Nikeshoxnz. Comnike shox r4nike shox nike shox shoesNike havası, maxdır

BU YAZININ BU KONUYLA NE ALAKASI VAR...

bu işte bi iş var ama ne
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

+ Konuya Cevap Yaz